Om airmilesdigitaal.nl nog beter te maken is het helaas tijdelijk niet mogelijk om Air Miles in te wisselen. De verwachting is dat dit over enkele ogenblikken weer mogelijk is. Heeft u in de tussentijd vragen? Stuur dan een e-mail naar info@airmilesdigitaal.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Mijn aankopen

aantal Air Miles verwijder

nog producten > Totaal: Air Miles +
Bestelling plaatsen
Uw winkelwagen is leeg Terug naar het overzicht

Mijn aankopen

nog producten >
Totaal: Air Miles +
Uw winkelwagen is leeg Terug naar het overzicht

Loyalty Management Nederland BV ( Air Miles) & DIGITAL BEATS B.V. zijn eigenaar van AirMilesDigitaal.nl

Digital Beats B.V. houdt van duidelijkheid. Vandaar dat we deze privacyverklaring hebben geschreven: hierin lees je wat we doen met jouw gegevens, en vooral ook wat niet.

In deze privacyverklaring vermelden we met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Wij houden ons hierbij netjes aan de wet (de Wet bescherming persoonsgegevens).

▪       Dit betekent dat wij: duidelijk aangeven voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken, en of daar toestemming voor nodig is of niet;

▪       continu bezig zijn om onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot alleen die persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden, bijvoorbeeld om het gebruik van onze site voor jou makkelijker te maken;

▪       je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken, wanneer de wet toestemming verlangt;

▪       je duidelijk aangeven wanneer wij je persoonsgegevens gebruiken als daarvoor van de wet geen toestemming nodig is;

▪       passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen; wij eisen dat ook van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

▪       je recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

 

Hoe wij persoonsgegevens verzamelen

Wij kunnen op twee manieren persoonsgegevens verzamelen:

▪       Je kunt ons persoonsgegevens actief verstrekken, bijvoorbeeld in een e-mail of middels een webformulier;

▪       Je kunt ons bepaalde persoonsgegevens passief verstrekken, dat wil zeggen door onze website te bezoeken. Je IP-adres wordt bijvoorbeeld automatisch opgeslagen in de logbestanden van onze webserver.

 

GEBRUIK VAN ONZE DIENST

Als je onze site gebruikt, krijgen wij bepaalde persoonsgegevens van je. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die je zelf opgeeft, zoals je e-mailadres, of die automatisch door gebruik van onze site worden meegegeven, zoals je IP-adres.

Tevens maken wij statistieken en analyses van het gebruik van onze website om deze bij volgende bezoeken nog beter te maken. Hiervoor meten we onder meer hoe jij (en anderen) door onze website gaan en wat er daarbij wel en niet goed werkt. We voeren deze metingen zo anoniem mogelijk uit en koppelen geen meetgegevens aan je account.

 

VERSTREKKING AAN DERDEN

Nadat je een bestelling via de Winkelwagen van Digital Beats hebt geplaatst geven wij je gegevens niet door aan de betreffende websites/shops ten behoeve van de uitvoering van de overeenkomst. Je ontvangt een voucher/deeplink voor de betreffende website/shop en je dient je daar nogmaals te registreren indien je gebruik wilt maken van de voucher/deeplink ( indien door website/shop vereist)

 

BESTELLINGEN VIA DERDEN

Wanneer je via onze website een website/shop bezoekt en via de website/shop een bestelling plaatst, zullen de inhoud van jouw bestelling worden teruggestuurd naar ons. Deze gegevens gebruiken wij op geanonimiseerd niveau om bij te houden of de bestelling via ons tot stand is gekomen, om onze eigen diensten verder te optimaliseren en om algemene profielen over het gebruik van de website te maken.

Wij zullen je echter in geen geval contacteren via deze gegevens. Wel optimaliseren wij je gebruikservaring van de website op basis van je koopgedrag.

 

IP-ADRESSEN

Wanneer je onze website bezoekt, wordt je IP-adres automatisch opgeslagen in de logbestanden van onze webserver. Dat is nodig om ons in staat te stellen de webserver op een goede manier te beheren en beveiligen. Wij zijn normaliter niet in staat om jouw IP-adres te koppelen aan je naam, adres of andere identificerende informatie, behalve als je ingelogd bent of langdurig gebruik blijft maken van hetzelfde IP-adres.

 

COOKIES

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar ons teruggestuurd worden. Cookies bevatten geen persoonlijke informatie zoals je naam, e-mailadres of huisadres.

Wij gebruiken cookies om je instellingen en voorkeuren vast te leggen, zodat wij hier niet steeds naar hoeven te vragen. Ook meten we met cookies hoe onze site wordt gebruikt, zodat we deze bij volgende bezoeken prettiger en gerichter op je voorkeuren kunnen maken. Daarnaast bouwen we interesseprofielen op zodat we weten welke producten we je de volgende keer kunnen aanbieden.

 

SOCIALE MEDIA

Op onze website staan knoppen waarmee je productpagina's kunt delen met derden via sociale media als Facebook en Twitter. Middels deze knoppen kunnen de beheerders van deze diensten bepaalde informatie over jou bijhouden. Wij hebben hier geen invloed op. Raadpleeg het privacybeleid van deze diensten alvorens hier gebruik van te maken.

 

GOOGLE ANALYTICS

Wij gebruiken Google Analytics om algemene statistieken te genereren en te bekijken hoe onze website wordt gebruikt door het publiek. De analytics-programmaa's en cookies die wij gebruiken, volgen niet wat specifieke bezoekers op onze website aan het doen zijn. Met deze statistieken is het mogelijk onze diensten te optimaliseren. Voor meer informatie over Google Analytics, zie graag de Google privacypagina.

 

BEVEILIGING

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

▪       logische toegangscontrole, gebruik makend van wachtwoorden;

▪       beveiliging van netwerkverbindingen via Secure Socket Layer (SSL) technologie;

▪       doelgebonden toegangsbeperkingen;

▪       controle op toegekende bevoegdheden.

 

WEBSITES VAN DERDEN

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden, waaronder de websites/shops. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd en oude versies houden wij beschikbaar. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

INZAGE EN WIJZIGEN VAN JE GEGEVENS

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactgegevens aan het einde van de verklaring. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kan deze terugvinden in de instellingen van je browser.

 

CONTACTGEGEVENS

Als je vragen hebt over je privacy en onze privacyverklaring, dan kun je deze stellen via klantenservice@AirMiles.nl.